Rinssi-Everstin perinteiset Lipposjazzit. Illan tähtisolistina Bianca Morales ja Big Bad Bears-yhtye. Bianca Morales on arvostettu vanhemman jazzin ja mainstream-tyylin virtuoosimainen jazzvokalisti, joka esiintyy konserttilavoilla, festivaaleilla ja jazzklubeilla eri kokoisten kokoonpanojen solistina Suomessa ja muualla maailmalla. Biancan pitkä ura jazzlaulajana alkoi jo 14-vuotiaana v. 1980 Grani Big Bandin laulusolistina ja vuosikymmenien saatossa hänen uransa on laajentunut ja monipuolistunut mm. Svenska Teaternin ja Helsingin Kaupunginteatterin musikaalituotannoissa, Pori Jazz Kids Festivalin tuottajana ja esiintyjänä. Uusimpana aluevaltauksena on Arto Pajun ”Wiipuri”-oopperan konserttikantaesityksen ensemblessa Taidekeskus Salmelan puistonäyttämöllä kesällä 2022, josta näyttämöversio esitetetään kesäkuussa 2024. Myös suomenkieliset ääniroolit Disneyn ja muiden yhtiöiden tuottamissa elokuvissa ovat antaneet uusia kokemuksia ja toimeentuloa monipuoliselle artistille.

Bianca on myös toimittanut viikottaista omaa jazz- ja rytmimusiikkiaiheista musiikkiohjelmaa nimeltä Jazzaillen Biancan kanssa vuodesta 2019 alkaen FinnRadio.FM-kanavalla, jossa Bianca esittelee ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti jazz- ja rytmimusiikkia maailmalta sekä Suomesta mielenkiintoisten taustatarinoiden kera.

Iloinen ja energinen Bianca on parhaimmillaan livenä ja houkuttelee myös yleisön mukaan scattailemaan ja jopa viheltämään iloisten jazzlaulujen mukana. Lipposjazzien ohjelmisto koostuu pääsääntöisesti rakastetuimmista ja tunnetuista ”the Great American Songbook”-ikivihreistä jazz- ja elokuvasävelmistä. Mutta yleisön kestosuosikkien lisäksi ohjelmisto tarjoaa yllätyksiä sekä tulkintojen että uudempien originaali sävellysten parissa. Biancan ja Big Bad Bears orkesterin konserttiohjelmistossa kuullaan monipuolinen kattaus jazz- ja swing-iloittelua sekä hitaiden klassikoiden tunnelmointia ja koskettavia balladitulkintoja.

Liput 15 €

Tervetuloa kuulolle ja jammailemaan kanssamme!